sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Makuuhuone kermanväriseksiKun nuoruudessani sain matkustella perheeni kanssa, näin paljon romanttista sisustustyyliä varsinkin Keski- ja Etelä-Euroopassa. Ihastelin tyylisuuntaa pienestä pitäen ja ajattelin, jospa joskus saisi jotakin tällaista omaa kotiin. Sitten joskus.
Naimisiin mentyäni matkat saivat jäädä vähemmälle, mutta unelmat eivät. Sain löytää kirpputorit, joista teki löytöjä usein 20%:lla siitä hinnasta, mitä muuten joutuisi kaupassa maksamaan. Melkein kaikki kotini tavarat ovat näitä 'löytöjä', niin myös kermanvärinen makuuhuoneen kalusto, joka todella huokuu romantiikkaa. Kalusto ei ole ehkä jokaisen suomalaisen makuun, mutta minulle se todellinen löytö. Samalla vaihtui verhot, tuolit, tyynyt ja päiväpeite vaaleanpunaisesta kermanväriseksi.

Näinhän se menee, sisustaja ei ikinä sammaloidu.

3 kommenttia:

 1. Siis onko tämä Sinun koti!!!???
  Uskomattoman kaunis aivan kuin sadun linnoista.
  Upea maku sinulla, aivan kateeksi käy.

  VastaaPoista
 2. hei :)
  olen kauan jo ihaillut kotiasi ja nyt vasta löysin blogisi..Jokin aika sitten oli omakoti kullan kallis lehdessä juttu kodistasi ja ihana se onkin..olen lukenut moneen kertaan sen jutun..sinulla on kyllä taito hyppysissä..
  Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 3. Ihailen sisustustyyliäsi, kaunista, ruusujen ihanaa ja harmonista* Ihanaa syksyä toivotellen :) *Olisi mukavaa nähdä enemmänkin kauniita postauksiasi.

  VastaaPoista